Rouwkaarten

Rouwkaarten worden verstuurd naar mensen om hen te laten weten dat iemand is overleden en om hen te steunen in hun verdriet. Rouwkaarten kunnen worden verstuurd naar familieleden, vrienden, kennissen en collega’s van de overledene om hen op de hoogte te stellen van het overlijden en om steun te bieden in de moeilijke tijd die volgt.

Rouwkaarten kunnen verschillende boodschappen bevatten, zoals een persoonlijk bericht van de afzender, een uitnodiging voor de begrafenis of crematie, informatie over de overledene, enzovoort. Het is gebruikelijk om een rouwkaart te sturen binnen enkele dagen na het overlijden.

Rouwkaarten zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces en kunnen helpen bij het bieden van troost en steun aan de nabestaanden. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig na te denken over de boodschap en de toon van de rouwkaart om ervoor te zorgen dat deze oprecht en respectvol is.

Er kan gekozen worden voor een persoonlijke rouwkaart met een foto van de overledene of een foto van een schilderij wat al jaren in huis hangt. Er kan ook gekeken worden waar de gene van hield, strand, bloemen, het bos, dan hebben we ook een voorbeeld boek bij ons en kan daar uit gekozen worden. Er staan ook gedichten en voorbeeld zinnen in.

Digitaal Rouwkaarten boek