Donderdag 13 november organiseert uitvaartverzorging Respect een herdenkingsavond in de aula en op de begraafplaats van Maasdijk.

EEN IEDER GELIEFD

TEZAMEN HERDACHT

TEZAMEN HERDENKEN

 

De decembermaand, een maand vol feestdagen is weer inzicht. Feestdagen die gevierd worden met familie en vrienden. Juist deze dagen kan het gemis van een dierbare intenser zijn. Het samen gedenken is een steun bij rouwverwerking.

Ik wil u van harte uitnodigen om tezamen op een warme, passende en respectvolle wijze onze dierbare overledenen te gedenken. Ook al is de begrafenis of crematie al lang geleden en heeft deze elders plaatsgevonden, is er voor u gelegenheid om de naam van een overledene te laten noemen. Met elkaar luisteren wij naar gedichten en muziek. Aan het eind van de avond ontvangt u een kaarsje welke u bij het monument van uw dierbare kunt plaatsen of mee naar huis kunt nemen.

rivier

“Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten. Ik leverde bewijs van mijn bestaan. Omdat door het verleggen van die ene steen, de stroom nooit meer dezelfde weg kan gaan.”

Voor een globale indicatie hoeveel personen er deze avond aanwezig zullen zijn en welke naam of (namen) u wilt laten noemen kunt u zich opgeven via de e-mail, een berichtje per post of in de brievenbus Almodestraat 20, 2676 VM Maasdijk.

U bent van harte welkom donderdag 13 november, om 19.00 uur staat de koffie klaar om 19.45 uur zal de herdenking beginnen.

Voor vragen en of suggesties kunt u contact opnemen met:

Uitvaartverzorging Respect
Berna Hanemaayer-van den Enden
Tel:0174-517923/06-23951132